Bondens Marked / Kærsgård

kaersgaard_kalve

På Kærsgård ved Haslev producerer Lars Peter Nielsen og Jette Højholdt Mikkelsen frilandskød. Kærsgård producerer kød fra jerseykalve, som de feder op og slagter når de er omkring et år gamle, samt kyllinger, ænder, gæs, lam og grise. Kødet sælges fra gårdbutikken, på det månedlige Bondens Marked Østerbro og to gange årligt på Bondens Marked Gisselfeld. Målet med Bondens Marked er, at det skal være bindeleddet mellem bonden og kunden.

På Bondens Marked Østerbro, som afholdes på Sankt Jakobs Plads, er der mellem 10 og 20 stadeholdere, mens der på Bondens Marked Gisselfeld er mellem 50 og 70 stadeholdere. Stadeholderne tæller både primærproducenter, deres repræsentanter og madhåndværkere samt i begrænset omfang kunsthåndværkere og forhandlere af importerede varer.

Kærsgård
Teestrup Bygade 14
4690 Haslev

Tlf.: 2889 8508

Web: www.kaersgaard.net
Facebook: www.facebook.com/kaersgaardgaardbutik
Email: gaardbutik@kaersgaard.net